Over ons

 

Bram Rumbaut

 

Naam: Rumbaut
Voornaam: Bram
Nationaliteit: Belg
Geboortedatum: 06.06.1983
Woonplaats: Leuven
Beroep: Architect

 

Na meer dan 42.000km over Afrikaanse wegen in 2010-2011, waren de woorden “nog en meer en langer en straffer” zowat de enige die maanden lang door mijn dromerige hoofd dwaalden. En omdat er maar twee manieren zijn om met dromen om te gaan - ze waar maken of verder dromen - werd er met weinig twijfel en veel graagte voor de eerste optie gekozen.

En zo volgde na duizenden uren van dromen, plannen en voorbereiden in september 2012 de dag die ons leven misschien wel voor altijd zou veranderen: ons vertrek. Awel ja!


 

Julie Feyaerts

 

Naam: Feyaerts
Voornaam: Julie
Nationaliteit: Belg
Geboortedatum: 12.10.1985
Woonplaats: Leuven
Beroep: Fotograaf

 

Na meer dan 42.000 verhalen & foto’s van Bram’s reis in 2010-2011, waren de woorden “ik ook!” zowat de enige die maanden lang door mijn twijfelende hoofd dwaalden. En omdat we waarschijnlijk over 50 jaar meer spijt zullen hebben van de dingen die we niet hebben gedaan, dan van de beslissingen waar we wél zijn voor gegaan, schoof ik voor één keer met verbazingwekkende vastberadenheid en veel graagte alle twijfel van tafel.

En zo was ik het uiteindelijk die ons oorspronkelijke idee om van België naar Zuid-Afrika te rijden uitbreidde door de vraag te stellen waarom we niet ineens volledig rond Afrika zouden rijden. Awel ja!