60.000

Julie & Bram zijn klaar voor Senegal. Maandag bezochten ze nog de oude stad van Ségou. Dinsdag trokken ze naar Bamako. In de Malinese hoofdstad ontmoetten ze Sebastiaan Lissens, een Vlaming die net met een Landrover vanuit België het tegenovergestelde traject van Julie & Bram aandeed. Gisteren bezochten de twee Bamako's Parc National (lees als: een rustige en toffe tuin). Onze reizigers brachten ook tevergeefs een bezoek aan de ambassade van Mauritanië, en slaagden erin de elektrische pomp van de watertank in hun Defender te herstellen.

Vandaag werd Kayes, in het zuidwesten van Mali, de eindbestemming. Onderweg reden Julie & Bram daarbij rond 14u over de meet van de 60.000km. Naar goede traditie werd dit heugelijke moment vastgelegd op de gevoelige plaat: foto volgt dus! Morgen steken ze de Senegalese grens over.

Wie zich afvraagt hoe je 60.000km op je teller krijgt, kan eens piepen onder Huidige locatie. Die kaart, met tot op de meter exact de gevolgde route, kreeg zopas nog eens een update. De uitvergrote versie kan je op Google Maps bekijken.

Landen: 

Reactie toevoegen