9.000km and counting

Het gaat vooruit: na 43 dagen is zopas de kaap van 9.000 zorgeloze kilometers overschreden! Vrijdag was het nog een halve dag wachten om te kunnen tanken, maar met een verse lading diesel ging het vervolgens via El Qars opnieuw recht door de woestijn. Een eenzame route (hoewel Julie & Bram vrijdag de eerste andere overlanders tegen kwamen), maar ook eentje met prachtige sculpturen van de White Desert en telkens weer een indrukwekkende miljoenensterrenhemel.

Onze reizigers zijn nu in Al Kharga. Morgen reizen ze verder naar Edfu; vanaf daar zullen ze de Nijl volgen richting Aswan.

Landen: 

Reacties

altijd zand is eentoning hier altijd regen is zeker zo erg en nog koud erbij groetjes en nog een voorspoedige reis
julie en bram, woestijn is toch wondermooi en de white desert daar zou ik ook wel eens graag vertoeven. geniet van stilte, sterren en mooie licht.liefs tante det
Ik volg jullie reis op de voet. Prachtig ! Ik heb er geen woorden voor. Hou ons maar op de hoogte, dan kunnen we een beetje mee genieten.
Speciaal stadje, Al Kharga. Als je inzoomt op Google Maps, lijkt het of de halve stad bedolven ligt onder het zand. En als je dan weer wat uitzoomt, lijkt het of de tweede helft snel zal volgen.

Reactie toevoegen