Alle wegen leiden naar...

Terwijl in België de herfst opdaagt, genieten Julie & Bram van een aangename nazomer in Italië. Gisteren reden ze van Mondovì naar Sestri Levante (een stadje in de buurt van Cinque Terre). Ze konden er hun Landrover parkeren aan de jachthaven, met vanuit hun daktent zicht op de Middellandse Zee, en zagen dat het goed was. Eerder die dag hadden ze een bijzonder hartelijke ontmoeting met Toon, een neef van Bram die al jaren in Portofino woont. Een bezoekje aan zijn zeilboot kon daarbij uiteraard niet ontbreken.

Vandaag ging de reis via een vluchtig bezoek aan Pisa (voor wie het wil weten: de toren daar staat nog steeds scheef) richting Rome. Eindhalte was uiteindelijk Ladispoli, een kustdorpje 40km ten noorden van de hoofdstad. Omdat het op de Italiaanse nationale wegen maar moeizaam vooruit gaat, kozen Julie & Bram vandaag voor het eerst toch voor enkele autosnelwegen, wat hen meteen weer 450km dichter bij Afrika bracht.

Tijdens de rit in de Alpen kwam er wel een potentieel probleem met de homokinetische koppeling van het linker voorwiel aan het licht. Om problemen te vermijden zouden Julie & Bram in de komende dagen een garage zoeken die hun het nodige reserve-onderdeel kan bezorgen zodat ze dit eventueel in Tunesië kunnen laten vervangen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

 

Landen: 

Reacties

Natuurlijk zagen ze dat het goed was ... zicht op de jachthaven ... meer moet dat niet zijn ...

Reactie toevoegen