Bijna klaar voor de terugreis

De Defender is bijna klaar om zijn terugreis naar Europa aan te vatten. Gisteren en vandaag kreeg de auto een groot onderhoud. Zo werd de motorolie, olie-, diesel- en luchtfilter vervangen, werden alle olie-pijlen nagekeken en bijgevuld waar nodig, werd de achteras hersteld en dieselpijpjes op het motorblok vervangen. Vandaag werden vooraan nieuwe remschijven en remblokken geplaatst, werden de rubbers van de stabilisatorstang vervangen en werd één van de rempistonnen uit elkaar gehaald. Hun zakken zijn daardoor opnieuw geplunderd, maar de auto kan er weer tegen!

Terwijl Bram aan de auto sleutelde heeft ook Julie zich nuttig gemaakt door 52 paradijselijke foto's van Mozambique online te zetten. Vandaag werden bovendien 3 nieuwe foto's van de week op de de site geplaatst.

Morgen vertrekt uw nederige redacteur met vrouwlief zélf naar Kaapstad om er vanaf zaterdag samen met Julie & Bram 3 weken door Zuid-Afrika en Namibië te trekken. Maar geen paniek, bij de Rumbauten zijn er broers en zussen genoeg: Pi zal jullie via deze weg op de hoogte blijven houden. At your service!

Landen: 

Reactie toevoegen