Bouwen aan de toekomst

Goed nieuws voor de thuisblijvers: Julie & Bram voegden vandaag 52 foto's van Kameroen en 24 beelden van Nigeria toe aan deze website. Foto's met veel regen en modder maar ook met wel zeer inventieve Afrikanen: het zuiden op zijn best!

Verder hebben onze reizigers de voorbije dagen gebruikt om hun kleren te (laten) wassen, wat samen met een desinfectie van de kleerkast geen overbodige luxe bleek. En werd Bram weer even architect. Julie Van Steenkiste wil immers samen met met BTC en de lokale bevolking enkele kleine magazijnen bouwen waarin de plaatselijk gekweekte rijst kan worden verwerkt. Wat begon met een simpel schetsje werd intussen door Bram digitaal verder uitgewerkt, tot en met enkele 3D-tekeningen. Zou hij het architectenleven toch beginnen missen?

Daarnaast werkten de twee ook wat administratieve zaken af. Zo zijn de verplichte (Belgische) registraties voor de reis door Burkina Faso en Mali in orde en werd uitgevist wat er precies nodig is om een gloednieuw en ingewikkeld biometrisch visum voor Senegal te bemachtigen.

Desondanks blijft de to do-lijst erg lang (o.a. een zoektocht naar een autoverzekering en nieuwe matras). Morgen trekken de drie Belgen richting Boukoumbe voor een weekendje "op den buiten" (met bezoek aan enkele dorpen), maar vanaf zondagnamiddag staan er opnieuw verplichtingen op de agenda. Tegen maandag of dinsdag hopen Julie & Bram de laatste to do's te hebben afgewerkt zodat ze koers kunnen zetten naar Burkina Faso.

Landen: 

Reactie toevoegen