Benin

Deze pagina verzamelt alle nieuwsberichten en dagboekverhalen van Benin. Lees ook de andere verhalen met behulp van onderstaande links:

Here we go again

Alweer gaat de landenteller omhoog: Julie & Bram hebben vandaag Benin ingeruild voor Burkina Faso! Afgelopen weekend genoten ze samen met Julie Van Steenkiste van enkele bijzonder memorabele dagen in en rond Natitingou. Zo bezochten ze onder andere Boukoumbé, Cobly en Tanguieta: dorpjes op de grens met Togo waar enkele projecten van BTC (Belgisch Technische Coöperatie) lopen.

Bouwen aan de toekomst

Goed nieuws voor de thuisblijvers: Julie & Bram voegden vandaag 52 foto's van Kameroen en 24 beelden van Nigeria toe aan deze website. Foto's met veel regen en modder maar ook met wel zeer inventieve Afrikanen: het zuiden op zijn best!

Na inspanning volgt ontspanning

Na drie zware zware weken maken Julie & Bram van deze week gebruik om wat op adem te komen. Vrijdag bezochten ze samen met Thomas & Andreas de watervallen van Kota (ongeveer 15km ten zuiden van Natitingou) en brachten ze daar met de twee andere Europeanen samen een laatste nacht door. Na het afscheid zaterdag genoten ze volop met Julie Van Steenkiste (ter plaatse aan de slag voor BTC) van een relax weekendje in Natitingou. Op het menu onder andere andere lokale gerechtjes en dranken, maar ook een optreden van een jazzband, zwemmen in een zwembadje, een spelletje Carcassonne,... Heerlijk!

Benin

27 and counting: sinds gisteren bevinden Julie & Bram zich in Benin! Om daar te geraken waren wel drie dagen over onwaarschijnlijk slechte wegen nodig. Dinsdagochtend vertrokken de Belgen samen met Thomas & Andreas uit Abuja, de hoofdstad van Nigeria. Via de "slechts denkbare asfaltputtenweg" reisden ze naar het westen. Woensdag passeerden ze daarbij noodgedwongen het mogelijks zwaarste traject van hun hele reis.

Abonneren op RSS - Benin