Halverwege

Hoewel het momenteel nog onduidelijk is wanneer precies Julie & Bram terug thuis zullen zijn (vermoedelijk rond kerstmis), staat wel vast dat ze ongeveer in het midden van hun wereldreis zijn (dag 230 van 460). Afgelopen vrijdag reden ze alvast de 30.000ste km. Een foto om die mijlpaal te vieren volgt eerstdaags. Intussen zijn de reizigers in Zuid-Malawi aangekomen. Gisteren reden ze van Senga Bay via een bijzonder mooie rit door het droge landschap tot in Cape McClear, een schiereilandje aan het zuidelijkste stuk van Lake Malawi. Een zonsondergang met de voetjes in het water, overdag prachtig weer en vriendelijke mensen: dit stukje Afrika bevalt hen wel!

Vandaag en morgen blijven Julie & Bram ter plekke om wat aan de dagboekverhalen te kunnen schrijven. Dinsdag zouden ze dan de grens met Mozambique oversteken.

Landen: 

Reacties

30000km gereden in je dertigste levensjaar Bram , ik had het niet kunnen bedenken toen ik zwanger was van jullie, tweeling! gelukkig is Thomas, je tweelingbroer als tegenprestatie zéér honkvast in Wetteren gebleven! binnenkort kunnen jullie beiden in Zuid-Afrika 30 kaarsjes uitblazen, samen 60! Dat wordt onvergetelijk!
JA, wij willen wel samen die 60 kaarsjes uitblazen in ZA! Wat een feestelijkheid! Wanneer mogen we de taart versieren en de kaarsen aansteken?? Veel plezier nog even en tot over een paar weken... leuk!

Reactie toevoegen