Korte dagen, lange ritten

In het reeksje van "de laatste keer" stond vandaag "de laatste rustdag" op het programma. En dat hadden ook Miep & Hans, de gastvrouw en -heer van dienst, goed begrepen. Genieten staat dan ook centraal sinds Julie & Bram gisteren bij de sympathieke kernleden van Bollé Bollé logeren.

De overzetboot die de Belgen zaterdag naar Spanje bracht, moet van Afrikaanse afkomst geweest zijn. Gevolg: aankomst in Algeciras met anderhalf uur vertraging. Julie & Bram reden nadien nog tot Estepona (en niet tot in Málaga zoals voorzien), een stadje aan de Middellandse Zee waar ze wildkampeerden op een parking. De vroege vogels stonden zondagochtend om 5u op voor een rit van ruim 600km die hen naar La Nucía (in de buurt van Benidorm) bracht.

Die inspanning werd beloond, want Hans had een culinair kunstwerk voorzien, en nadien genoten Julie & Bram maar wat van een goeie warme douche en een "ultraprima" bed. Na een zalig zonnig ontbijt op het terras stond een wandeling richting het oude Altea op het programma. Om vanavond de dag af te sluiten met een restaurantbezoek - ook dat was weeral maanden geleden. Pure ontspanning en verwennerij dus!

Morgen moet opnieuw 450km afgelegd worden en is het de bedoeling om in de buurt van Zaragoza te overnachten. Woensdag rijden Julie & Bram over de Pyreneeën, om 's avonds het Franse Aux-Aussat te bereiken, waar Lin & Herman hen zullen verwelkomen.

ps: De cijferpagina kreeg vandaag nog een laatste update! Wie durft gokken hoeveel diesel de overlanders uiteindelijk zullen opgereden hebben?

Landen: 

Reactie toevoegen