Namibia part 2

Omdat ze vreesden dat de visumaanvraag voor Angola langer op zou laten wachten, worden Julie & Bram nu even verplicht het rustig aan te doen. Het duo mag immers pas op maandag 19 augustus Congo-Brazzaville in. Julie & Bram besloten daarom om tot komende donderdag (8 augustus) op Namibische bodem te vertoeven. De (zo kort mogelijke) rit door Angola en DR Congo die daarop volgt zal dan eerder snel afgewerkt worden.

Namibië dus... Maandag vonden onze reizigers een prachtige wildcamp in het meest oostelijke deel van de Caprivistrook. Enkele ogenblikken later bleken er echter gigantisch veel olifanten te zitten. Wijselijk kozen Julie & Bram daarom om door te rijden naar Nambwa (nabij Kongola) en daar te overnachten op een officiële camping - die dan weer tussen de nijlpaarden bleek te liggen: ook mooi!

Woensdag reden de Belgen een op-en-afje van 130km naar Katima Mulilo om daar inkopen en diesel voor de komende week in te slaan. 's Avonds vonden ze ter hoogte van Mabanga een veilige wildcamp in de bush langs de grote baan die de Caprivistrook doorsnijdt. Donderdag reden ze de strook uit en stond het Khaudum Game Reserve op de planning: een zeer ongerept en dus rustig park met quasi geen toeristen. Zowel donderdag (Khaudum) als vrijdag (Sikereti) zouden ze hier geslapen hebben (maar bij gebrek aan gsm-ontvangst werd dit plan nog niet bevestigd).

Wat er de komende 5 dagen op de planning staat mag god weten... Maar zodra hij het weet lees je het hier!

Landen: 

Reactie toevoegen