On the road again!

Julie & Bram zijn terug en route! Na 116 dagen (of net geen 4 maanden) in Igunga werd een emotioneel afscheid, maar was het vooral ook hoog tijd om aan hun tweede en langste deel van deze wereldreis te beginnen. En dus zijn onze reizigers vanochtend met tranen in de ogen maar onder een stralend blauwe hemel opnieuw in de gele Landrover Defender gestapt die hen de komende maanden naar het meest zuidelijke puntje van Afrika moeten brengen, om vervolgens langs de westkust opnieuw richting Europa te rijden.

Het zal je allicht niet verbazen dat ze na alle drukte van de voorbije weken vandaag maar wat genoten van het heerlijk trage tempo waarmee de Defender zich door het weidse landschap bewoog. De dag bracht Julie & Bram uiteindelijk op 30km van Arusha (in het noorden van Tanzania), waar ze de auto konden parkeren in het savannegras. Morgenvroeg rijden ze naar de Landrover Spare Parts winkel in Arusha op zoek naar een nieuwe rembekrachtiger, die ze nadien in een lokale garage zouden laten vervangen. Als dat gelukt is trekken ze min of meer recht naar Malawi.

En belofte maakt schuld: sinds vanavond staat ook een nieuwe foto van de week online. Geniet ervan!

Landen: 

Reacties

Julie en Bram, Proficiat voor het mooie werk.Het is prachtig die slaaplokalen de klaslokalen de computerklas met al die lachende gezichten in één woord een wonder werk.Ik wens jullie nog een goede terug reis

Reactie toevoegen