Tunesië in 360°

Omdat de kortste weg nooit de mooiste is, zijn Julie & Bram vandaag teruggekeerd van Nabeul naar het meer noordelijk en aan de kust gelegen Cap Serrat. Daar vonden ze een prachtige overnachtingsplek, voor het eerst buiten enige gsm-ontvangst en dus meteen ook een goede test om na te gaan of de satelliettelefoon het doet.

Morgen trekken onze avonturiers opnieuw wat meer zuidwaarts en proberen ze Téboursouk te bereiken.

Landen: 

Reacties

Hey To, je kan best het deelteken op de E van Tunesie en het gradensymbool (en andere speciale characters) uit de titels houden, dat zorgt nogal eens voor problemen met links enzo. Klikken op de > lees meer link lukt niet. Ciao
Merci voor de opmerkzaamheid Toon! Link is intussen gecorrigeerd.
Zeg ik begrijp dat jij zo'n beetje de webmaster bent van de website.. waar kan ik de RSS feed vinden? Ik haal mijn nieuws liever dagelijks op met een RSS reader op mijn telefoon enzo zonder al de websites waarop ik geabonneerd ben te moeten bezoeken. Cheers
Hey Toon, de RSS-feed met nieuwsberichtjes kan je vinden op www.africa360.be/rss, die met dagboekverhalen staat onder www.africa360.be/dagboek/rss.
Dat is leuk dat Toon mee de reis van Bram volgt, wat een bezoekje al niet doet! Maar volgens mij moet je om Brams website te bezoeken een punt zetten tussen africa en 360 , anders zit je bij een andere website dus www.africa.360.be Bram en Julie , nog een dikke kus vanuit Lovenjoel en doe zo verder! Mooie foto's! Papa nonkel Paul gaf me voor mijn verjaardag een tablet, dus zit ik nu wat meer op de PC! Daag!
Niet dat moedertjes soms ongelijk hebben, maar de enige juiste website is wel degelijk www.africa360.be (het helpt natuurlijk om dit niet in de zoekbalk van Google maar in de adresbalk van je browser te typen ;-).

Reactie toevoegen