Zand en chocolade

De update vandaag bereikte ons per satelliettelefoon. Julie & Bram bezochten eerder deze dag de oasestad Ksar Ghilane waar ze gisterenavond arriveerden. Nadien reden ze richting Chenini, één van de best bewaarde en nog steeds bewoonde berberdorpen, al leiden we het bericht af dat ze daar nog niet geraakt zijn. Te midden van het zand troffen ze dan maar de nodige voorbereiding voor alweer een feest morgen. Julie wordt dan immers 27 en daarbij kan een portie chocolade niet ontbreken, dus namen onze reizigers een paar kilo zwart goud van het beste merk mee - met dank aan nonkel Luc, de peter van Bram - waarvan vanavond een eerste lading tot chocomousse werd klaargestoomd.

Wie Julie morgen verjaardagswensen wil overbrengen, doet dat wellicht best per (gratis!) sms naar hun satelliettelefoon. Daarvoor surf je naar http://messaging.iridium.com en geef je bij "To:" het nummer "881632575817" op.

Landen: 

Reacties

Bram en Julie ik heb geen G.S.M. daarom langs deze weg wens ik u een fijne verjaardag, en smakelijk met de chocomousse
ik hoop dat u vrejaardags feestje met de chocomousse en al dat zand lekker gesmaakt heeft nog vele groetjes uit het natte Herent
Jules! Ik had je eens sms op je gewone nummer gestuurd vrijdag. Om één of andere reden dcaht ik dat je dat kon ontvangen ... Dus hopelijk is het gelukt! Zo niet: EEN LATE HELE GELUKKIGE VERJAARDAG! Dikke kussen!
Idem hier maar dan nog later! Ik heb zelfs 2 berichten gestuurd! De mokkels hebben namelijk ook hun eerste overwinning op zak! Joepie!

Reactie toevoegen