4 maanden onderweg

Goed nieuws voor de liefhebbers van gedetailleerde kaarten: op de huidige locatie-pagina vind je nu de route van bijna 20.000km die Julie & Bram de afgelopen 4 maanden hebben afgelegd. De GPS-tracks tot en met 13 januari staan immers intussen online. Wie dit alles liever op een groot scherm bekijkt (wat handiger werkt om te scrollen), kan op Google Maps terecht.

Onder het motto "geen nieuws, goed nieuws" gaan we er vanuit dat onze reizigers, samen met de ouders van Julie en twee tantes, het nog altijd opperbest stellen. Het bezoek aan Lake Natron (Noord-Tanzania) was in elk geval onvergetelijk, met een overvloed aan natuur, avontuur, goed gezelschap en een aangenaam weertje. De safari's werd afgelopen weekend afgerond met een zoektocht naar leeuwen en buffels in het Ngorongoro Crater National Park.

Landen: 

Reacties

Heel veel respect voor jullie prestatie!! Doe aan iedereen daar de groeten!! We hebben jullie doen en laten wekelijks opgevolgd, om jaloers op te zijn. Geniet nu maar van jullie welverdiende rust daar bij den Albert, onze Witte Pater.

Reactie toevoegen