50.000

Afgelopen zondag reden Julie & Bram ter hoogte van Dombe Grande (90km ten zuiden van Lobito) hun 50.000ste kilometer. Na de eerdere mijlpalen van 10.000, 20.000, 30.000 en 40.000km zal er ook dit keer wel een vreugdedansje aan de orde geweest zijn. Later op de dag ontmoetten onze reizigers Africa Clockwise: een Zuid-Afrikaans koppel die samen met hun twee kinderen in juni vertrokken voor een twee jaar durende reis rond Afrika. Om het geheel wat verantwoorder te maken (en nog avontuurlijker?), rijdt hun truck bovendien op frituurolie.

Na een leuke babbel belandden onze overlanders ter hoogte van Sumbe op een rustige wildcamp met zicht op zee. Gisteren volgden Julie & Bram dan verder de kustlijn tot net voorbij Porto Amboim. Daar vonden ze aan een klif opnieuw een leuke overnachtingsplaats. Vandaag is het de bedoeling om tot voorbij hoofdstad Luanda te rijden.

Ter info: op de pagina met de huidige locatie vind je nu ook de route die Julie & Bram volgden doorheen Botswana en Zambia (laatste update 4 augustus). Wie de eerste 316 dagen van deze wereldreis liever op een grote kaart bekijkt kan op Google Maps terecht.

Landen: 

Reactie toevoegen