Aswan

Na een week zandbijten zijn onze overlanders weer in de bewoonde wereld. Gisteren ruilden ze de woestijn in voor Edfou, een stad in het zuidoosten van Egypte. Vandaag bezochten ze daar de Tempel van Horus, een van de best bewaarde tempels van Egypte. Nadien volgenden ze de Nijl tot in Aswan. Deze stad ligt aan het Nassermeer, een stuwmeer van 550km dat tot in Soedan loopt. Julie & Bram zullen via dit meer Wadi Halfa in het noorden van Soedan proberen bereiken.

Voor het zover is, zullen ze echter eerst nog hun visum voor Soedan moeten geregeld krijgen. Met de Letter of Invitation die ze vorige week in Caïro konden bemachtigen zou dat moeten lukken, al is het nog even afwachten hoe vlot dat in de praktijk loopt. Duimen maar!

Landen: 

Reacties

we duimen zeker dat het oversteken van grens naar volgend land vlot loopt en dat Soedan hen goed verwelkomt. ook dank aan To voor ons mee te laten reizen. liefs tante Det
ik reis met jullie mee spijtig ik zie niets van al het mooie wel op de foto's. De woetijn wat moet dat volgens mij iets machtig zijn. Ik wens jullie nog een onvergetelijke reis.

Reactie toevoegen