Bye bye Africa

Mooie liedjes duren wél lang... Maar ook aan mooie liedjes komt een einde. Met pijn in het hart, en tegelijk met een Defender boordevol fantastische verhalen en ervaringen, hebben Julie & Bram zopas afscheid genomen van "ons aller-Afrika". Een boot brengt hen nu van Marokko naar Spanje, terwijl de overlanders terugblikken op 430 intense dagen op het zwarte continent. Vanaf nu zijn alle ogen gericht op de thuiskomst over exact 1 week.

Onder een heerlijk winterzonnetje (20°C) en genietend van Europees aandoende akkers en vergezichten reden de twee gisteren van Meknès naar Chefchaouen, beter bekend als "het blauwe stadje". Op een camping brachten ze weerom een koude nacht door. Vandaag trokken Julie & Bram naar Tanger Mediterranée, een havenstad in het noorden van Marokko. Na de overzetboot die op weg is naar Algeciras probeert het duo vanavond nog tot in de buurt van Málaga te geraken.

Morgen staat dan een rit van ruim 500km op het programma. Bedoeling is om 's avonds in La Nucia aan te komen, waar Miep & Hans, twee kernleden van Bollé Bollé, hen zullen verwelkomen. Maandag houden Julie & Bram daar een allerlaatste rustdag, om vervolgens koers te zetten naar de Pyreneeën.

Landen: 

Reacties

Julie en Bram,we zien uit naar de jullie komst. De logeerkamer is in gereedheid gebracht en we zullen jullie de korte tijd die jullie bij ons doorbrengen lekker verwennen!
Wij gaan het erg vinden dat dit zeer mooie verhaal aan zijn einde komt, we hebben dit met veel plezier gelezen en met open ogen naar de foto's gekeken. Wij kijken uit naar jullie verhalen en tips.

Reactie toevoegen