Groeten uit... de woestijn

Goed nieuws! Julie & Bram vonden gisterenavond een camping mét internetaansluiting, waardoor de site kon aangevuld worden met beeld en woord. In de aanbieding: (extra) foto's van Italië en de overzetboot naar Tunesië, foto's van Tunesië, maar ook dagboekverhalen van Italië en van Tunesië. En als je dat nog niet zou doen watertanden, bekijk dan eens de cijferpagina of huidige locatie (die werd aangevuld met de laatste GPS-tracks). Die laatste kaart kan je ook in detail bekijken op http://goo.gl/maps/RdtTF.

Intussen zijn onze reizigers normaal in Douz beland, nadat ze gisteren Tozeur aandeden. Morgen zouden ze misschien een korte woestijnrit maken maar verder op de camping blijven, om dan woensdag richting Ksar Ghilane te trekken. Mogelijks zouden ze "recht op recht" naar Ksar Ghilane rijden, wat neerkomt op een rit van 110km recht door de woestijn.

Ook nog zinvol om te vermelden: gisteren was blijkbaar een uitstekende dag voor een was op 40°C: "het is hier (zoeper) warm en onze auto schokte op- en neer door de woestijnheuvels. Helaas waren we het wasmachien vergeten in te steken ;-)".

Landen: 

Reacties

Toeval of niet, Weekend-Knack verzorgt deze week extra documentatie over Tunesië, speciaal de streek rond Douz. Iedereen in het spoor van B & J..... lezen maar !
Jullie en bram bedankt voor de unieke fotos en het verslag van de reis zo rijden wij een beetje mee en ik wens ge alvast een fijne verjaardag in de woestijn

Reactie toevoegen