Kila la heri kwa myaka mpya

Exact 100 dagen en ruim 17.000km na hun vertrek hebben Julie & Bram Tanzania bereikt! Vannacht sliepen ze in de bush rond Muheza. Vanochtend ontmoetten ze Lore & Bram (twee Leuvenaars die ze kennen uit de lessen Swahili en die van Zuid-Afrika naar het noorden aan het rijden zijn). Samen reden ze naar Lake Chala (op de grens met Kenia). Onderweg kochten ze nog één been van een geit en 10 halve liters bier. Inderdaad: 2013 zal er niet alleen redelijk Belgisch maar ook behoorlijk smakelijk ingezet worden (trouwens 2u voor we in België de champagne laten knallen).

In de woestijn in het noorden van Kenia (toen Julie & Bram nog onderweg waren met Chloé & Casper), hebben ze trouwens ook nog een honderden meters groot gps-nieuwjaarsboodschapje achtergelaten. Klik maar eens op de afbeelding hieronder...

Happy 2013

Meer info over de voorbije week (die niet optimaal verliep) volgt nog!

Landen: 

Reacties

Onze beste wensen voor het nieuwe jaar 2013, voor Bram en Julie uiteraard, maar ook voor de persoon die al deze mooie verslagjes schrijft. Dankjewel, we genieten er enorm van !!!
Een dikke bravo voor Julie en Bram die de opdracht vanuit Lovenjoel tot in Igunga te rijden met hun safarigele jeep tot een goed einde brachten en ook voor Thomas die al hun reisperikelen in deftige bewoordingen op dit papier neerpende!! Vele mensen hebben meegenoten van hun doorleefde avonturen door Afrika en de mooie fotoos vooral door Julie gekiekt ! Ook het thuisfront hier van de tweelingbroers Thomas en Bram ( die binnen een paar maanden hun dertigste verjaardag vieren) wenst iedereen hier in Vlaanderen en verweg aan de evenaar in Igunga een gelukkig, vrede-envreugdevol, gezellig familiaal en muzikaal 2013 met vele verrassingen....mama en co
Hoera ze zijn aangekomen.Nu wacht jullie het mooie werk , bouwen aan een thuis voor velen. En geniet ook ten vollen van de vrije dagen.Zeer vele groetjes.

Reactie toevoegen