Mission 1 accomplished

Tijd voor een eerste feestje, want Julie & Bram zijn op Afrikaanse bodem! Een boot bracht hen vannacht (met een Afrikaanse vertraging van bijna 2u) van Palermo naar Tunis. Veel slapen was er niet bij wegens "alle zetels waren al ingenomen door snurkende Tunesiërs". Uiteindelijk kwam de boot om 12u30 aan in Tunesië. En nogmaals applaus, want de eerste grens papperassen waren in amper anderhalf uur van de baan.

De Defender reed vervolgens naar een camping in Nabeul, een kuststad in het noordoosten van Tunesië. Morgen nemen Julie & Bram een rustdagje en plannen ze het verdere verloop van de reis door hun eerste Afrikaanse land. Intussen genieten ze in elk geval volop van de vriendelijke mensen en niet te evenaren sfeer op dit zwarte continent. Geen twijfel mogelijk: dit smaakt naar meer!

Ter info: in afwachting van de gedetailleerde GPS-tracks gaven we de huidige locatie-pagina nog een update waarop hun route min of meer te volgen is. Je kan die kaart ook vinden op http://goo.gl/maps/Q0sLj.

Reacties

Nu begint het echt! Zalig! Ik ben benieuwd naar al wat volgt!! Foto's graag!!! X
Ik ben blij dat jullie al in Afrika geraakt zijn zonder depanneer advies vanop afstand. Alles dus nog oké ? Geniet nog van de ongetwijfeld mooie reis
Ola Pola! Kan ik nog mee? Wat een super plan.
Afrika nu opgepast voor wilde dieren
Kamperen in een Kusstad - ik wil dat ook!
Het mag er al eens romantisch aan toe gaan, toch? Typfout aangepast!

Reactie toevoegen