Vakantie op reis

Na een weekje in Igunga zijn Julie & Bram sinds gisteren "op vakantie". Aanleiding daartoe is het bezoek van Julie's ouders en twee tantes. Die kwamen maandagmiddag aan in Kilimanjaro International Airport (Noord-Tanzania). Na een fijne ontvangst reden ze allezes naar Arusha. Met een diner om 23u45 en een ontbijt om 6u30 werd het een goeie maar vooral korte nacht. Vandaag stond immers een bezoek aan het Tarangire National Park op het programma. De komende dagen is het de bedoeling ook nog Lake Manyara, Lake Natron en Ngorongoro Crater National Park aan te doen. Tegen zondag zou het zestal in Igunga moeten zijn.

Vakantie op reis dus, en dat mag ook al eens, want vorige week werd er in Igunga stevig doorgewerkt om alles op tijd klaar te hebben voor de start van het nieuwe schooljaar. Zo reden Julie & Bram vorige week maandag en dinsdag een ritje van 680km voor "grote inkopen" (inclusief een fotokopiemachine, een tiental printertoners, olie, suiker, zeep), maar ook voor allerhande materiaal om de Landrover Defender van Bollé Bollé na anderhalf jaar zonder enig onderhoud wat te genezen (o.a. 4 nieuwe banden, 2 remschijven, 4 remblokken, oliefilter,...). Het spreekt voor zich dat ze in Igunga maar wat blij zijn dat "de garagist" is gearriveerd...

Over Bollé Bollé gesproken: van Jos Delbroek, een supersympathieke docent aan de Provinciale Hogeschool Limburg die in 2010 zijn Defender voor een prikje aan Bollé Bollé schonk, kregen we vorige week het bericht dat een veiling aan de architectuuropleiding op 19 december maar liefst 2.400 euro heeft opgebracht! Centen die meer dan welkom zijn om het enige meisjesinternaat in een gebied groter dan Vlaanderen verder te ondersteunen.

Tot slot ook nog goed nieuws voor de thuisblijvers: sinds gisteren staan er 110 foto's van Kenia op deze website... Om te watertanden!

Landen: 

Reacties

Ik wens jullie alle zes een deugdoende vacantie en een veilige terug reis. Wat een pracht van foto's
Geniet van deze week;beste groeten aan alle zes en tot volgend nieuws.
geniet en sla zoo veel mogelijk vitamientjes op want hier is het bitter koud en veel sneeuwdag en nacht onder 0

Reactie toevoegen