Foto van de week

Na een alweer een gigantisch drukke week vol vergaderingen en plannen voor Bollé Bollé, namen Julie & Bram gisteren een half uurtje vrijaf om ons hun eerste 10 foto's van de week te bezorgen. 10 poëtische beelden van Julie gecombineerd met de dichterlijke pen van Bram - 10 straffe verhalen dus, geplukt op de weg van hier naar Zuid-Afrika. Neem snel een kijkje en geniet mee! Foto's van week 11 tot 23 volgen normaal later deze week.

Voor wie er nog mocht aan twijfelen: Julie & Bram gebruiken Igunga niet als uitrustbasis. Zo zijn ze om 4u vanochtend vertrokken voor wat nog maar eens een kilometerrijke week belooft te worden. Vandaag rijden ze met de gele Landrover van pater Bolle naar Dar es Salaam (goed voor iets meer dan 900km). Samen met Bieke & Oger van Bollé Bollé hebben ze er morgen enkele vergaderingen over een project om de scholen te voorzien van zonnepanelen. Nadien houden ze nog eens grote inkopen, waarna ze woensdag terug in Igunga zouden moeten staan. Donderdag staat dan een nieuw op-en-afje naar Mwanza op het programma om twee nieuwe stagiairs aan de luchthaven op te halen en Bieke & Oger uit te zwaaien. Alles samen dus alweer meer dan 2.500km in 4 dagen!

Reacties

bram en Julie,Dank voor de foto's met uitleg zeggen ze nu veel meer. Maar wat een wijsheid "weinig "oneindig veel meer dan niets. Nog veel vruchtbare werkuren en ontspanning
Bram en Juli, dank voor de vele veelzeggende foto's! De aanstekelijke foto's van het Alvera, Kishuro weeshuis deden mij even "stilstaan", ze hebben me geraakt.... Wat ben ik blij dat we die mensen daar mogen en kunnen helpen!! Jullie rit naar Bukoba is zeker niet verloren geweest. Dank voor de mooie beelden!! Deze week zondag gaan we tot bij Jenny, luisteren naar de reisverhalen van Oger en Bieke, we zien er al naar uit. Heel veel groeten aan jullie allen, goe bezig!!! Take care of yourselves!

Reactie toevoegen