Nigeria

Deze pagina verzamelt alle nieuwsberichten en dagboekverhalen van Nigeria. Lees ook de andere verhalen met behulp van onderstaande links:

Benin

27 and counting: sinds gisteren bevinden Julie & Bram zich in Benin! Om daar te geraken waren wel drie dagen over onwaarschijnlijk slechte wegen nodig. Dinsdagochtend vertrokken de Belgen samen met Thomas & Andreas uit Abuja, de hoofdstad van Nigeria. Via de "slechts denkbare asfaltputtenweg" reisden ze naar het westen. Woensdag passeerden ze daarbij noodgedwongen het mogelijks zwaarste traject van hun hele reis.

Africa 365

Exact 1 jaar geleden begonnen Julie & Bram aan hun avontuur. 365 dagen later staan de twee in Nigeria, en werd hun verjaardag gevierd met de allerlaatste Callebaut-chocolade die al ruim 55.000km in hun Defender vertoeft. Helaas niet ìn, wel nààst het Sheraton Hotel van Abuja, de hoofdstad van Nigeria.

Afgelopen vrijdag waren de Belgen samen met Thomas en Andreas, gezien het zware onweer van donderdagavond, al bij al vrij vlot aan de grens geraakt van het 26ste land in deze wereldreis. Van daaruit reden ze in twee dagen en 700km over Afrikaans asfalt (op vlak van putten in de verste verte nog niet te vergelijken met onze wegen) richting hoofdstad. Onderweg passeerden enkele stevige regenbuien maar vooral ook heel wat bijzonder vriendelijke Nigerianen.

Abonneren op RSS - Nigeria